top of page

Online reserveren

U kunt via deze weg online reserveren, u kunt van maan- tot en met zondag online reserveren. Voor de openingstijden kunt u onder het kopje openingstijden de meest recente tijden vinden. Een bevestiging volgt uiterlijk tot 1 uur nadat u hebt gereserveerd.

drivingYou Inhouse

Noteer hieronder de details van uw reservering en wij rijden u veilig naar huis!

Besteed uw volledige Front Office of de uitvoering van al uw mobiliteitswensen aan ons uit met drivingYou Inhouse. 

drivingYou plaatst een vaste (meewerkende) medewerker bij u in huis. Deze draagt zorg voor een correcte uitvoering van de taken en opdrachten zodat u geen omkijken meer heeft naar de bijzaken en u zich bezig kunt houden met de hoofdzaken.

Voorbeeld

Een vaste medewerker van drivingYou (chauffeur) neemt alle aanvragen aan voor het verzorgen van alle "taxiritten" (middels gebruik van een company car), bezorgen pakketdiensten, maken en regelen van onderhoudsafspraken voor de leasevloot en privéchauffeursdiensten. De vaste medewerker voert zoveel mogelijk zelf uit en kan beroep doen op een grote pool chauffeurs voor het werk wat hij zelf niet kan verrichten.

Dankzij het feit dat de vaste medewerker te allen tijde (bij drukte) ondersteuning kan vragen bij de back-office van drivingYou is een constante kwaliteit gewaarborgd. drivingYou Inhouse kan u een enorme kostenbesparing opleveren, vraag één van onze medewerkers om voor u een berekening te maken!

 

Uw reservering is succesvol verzonden! Uw reservering is pas definitief wanneer door een van onze collega's is bevestigd

bottom of page